Queen's Studio

    • Project Code18/025
    • ClientNewmark PI
    • LocationQueen's Park
    • Size23,000 sq ft
    • SectorMixed Use - Commercial and Retail
    • StatusComplete

    "The building had all the bones of an incredible street facing scheme, it just unfortunately wasn't engaging it in the right way. The client decision to invest in creating the street facing units either side of the main entrance was an instant success with a retailer and boxing gym quickly taking occupation"

    Liam Spencer

    "This was a project about commercially aware transformation. The little details and touches went a long way; from the shower and WC palette through to the use of the forest green pendant lights in the main spaces.

    Without a doubt the biggest transformation was the reception space - the bizarre and heavy wooden staircase was removed in place of a light metal stair which ultimately becomes part of the reception joinery at the ground floor. It is still one of my favourite concepts as the final product stayed so true to the initial design and CGI intent."

    Amy Martin

    Next case study

    Settles Street

    Next case study